Waarom blijven we constant vasthouden aan oude patronen? We coachen het liefste vanuit een gemakkelijke stoel in een stille ruimte, met een doos tissues binnen handbereik. Maar is dit wel de setting en de ruimte waarin jij je het lekkerst voelt?

De komende maanden ga ik op zoek naar de ideale ‘coach setting’ en in juni trappen we af in het Rijksmuseum. Gewoonweg omdat ik me altijd ontzettend op mijn gemak voel wanneer ik  door een museum loop. De sfeer is rustig, maar toch inspirerend. Het lijkt mij zelf een veel idealere setting dan een kille  bank in een Vinex wijk.

Omdat het allemaal een experiment is kost het niets. Ik ben simpelweg benieuwd naar jouw verhaal en vind het leuk om je verhaal te horen en ‘onder werktijd’ eens naar het museum te gaan. Enige wat het je kost is een kaartje voor het Rijks en een kopje koffie na afloop. Want ik wil wel graag weten hoe jij het hebt ervaren!
Lijkt het je iets om aan dit experiment deel te nemen? Bel mij dan op 06 52 31 58 53 of stuur mij een e-mail op freek@jezelfaannemen.nl

Freek van Kraaikamp is naast columnist voor Intermediair ook actief als loopbaancoach in Amsterdam. Hij is auteur en contentspecialist in zijn eigen bedrijf FREEK. Daarnaast schreef hij zijn eerste boek Zou jij jezelf aannemen? bij Schouten & Nelissen.

Heb je vragen over dit artikel of wil je weten wat FREEK. voor jou kan betekenen? Neem dan contact op via 06 – 52 31 58 53 of e-mail naar freek@jezelfaannemen.nl